LÅNG ERFARENHET I BRANSCHEN!
Anlita någon som vet, anlita oss!

FILTERBYTEN LJUNGBY!

FILTERBYTEN

Filterbyten i Ljungby med omnejd. Det är ett vanligt förekommande att filterbyten genomförs allt för sällan. För att fastighetens ventilationssystem ska fungera optimalt och för att livslängden på anläggningen ska förlängas är det viktigt att byta filter kontinuerligt. Vi utför filterbyten i befintliga ventilationssystem. Ett filter samlar en rad olika partiklar under användning. Olika typer av filter har olika livslängd. En vanlig rekommendation är att byta sina filter minst en gång varje år. Det är också avgörande var anläggningen är belägen och fastigheter närmare till exempel större vägar bör byta filter oftare. Ett filter som används för länge tappar till slut sin funktion och påverkar inomhusklimatet negativt.

Smutsiga filter minskar lufttillförseln vilket gör att fläktarna får jobba hårdare och driften blir dyrare. Tryckfallet över filtret övervakas med en tryckgivare och kan ge en påminnelse om när det är dags att byta filter.

Läs mer om våra tjänster nedan

Vi på STC Ventilation erbjuder lättillgänglig och trygg service av ventilationssystem. Du kan räkna med oss och kan känna dig bekväm med vår långa erfarenhet inom branschen. Både funktion och systemets livslängd påverkas negativt om inte rätt service och underhåll genomförs.  

Vi erbjuder rådgivning för att välja rätt och för att optimera era såväl nya som befintliga anläggningar på bästa sätt. Det finns en rad olika mätprinciper och genomföranden för att mäta flöde och volym. Kontakta oss så hjälper vi er på bästa sätt!

Vi monterar ditt ventilationssystem snabbt och säkert.Luftflödena ska mätas och donen ska ställas in för önskat resultat.

Hemsida skapad med ❤ av Stick Out Media