LÅNG ERFARENHET I BRANSCHEN!
Anlita någon som vet, anlita oss!

VENTILATIONSINSTALLATIONER LJUNGBY! 

Ventilationsinstallationer

STC Ventilation är ett ledande företag i Ljungby med omnejd med lång erfarenhet inom ventilationsbranschen. VI är en aktör att räkna med som alltid står för vad vi lovar och jobbar hårt för att tillmötesgå våra kunders önskemål. Vi utför alla typer av installationer av anpassade ventilationssystem. Vi ser till helheten och utför alla sorters installationer och ser till att ni får ett inomhusklimat som tillmötesgår era specifika behov. Vi arbetar med såväl företag som privatpersoner och varje kund är lika viktig för oss.

Läs mer om våra tjänster nedan

Vi gör rent i samtliga kanaler och trummor i system. Att göra rent kanalerna bidra till ett renare inomhusklimat och minskar samtidigt elförbrukningen. Smutsiga kanaler kan orsaka allergier, hälsoproblem och kan öka brandrisken i fastigheten. Många undrar hur ofta en kanalrengöring måste genomföras men det är helt beroende av anläggning. Fråga oss gärna så vägleder vi er!

Vi har en egen verkstad i Hamneda där vi tillverkar och erbjuder specialanpassade ventilationssystem för att hitta en lösning som passar till alla anläggningar. En egen verkstad gör att vi är flexibla och kan hjälpa er med alla typer av installationer. Vi säkerställer också att allt vi genomför och installerar är av högsta kvalitet.

Vi erbjuder även att hjälpa er med att justera era anläggningar. Rätt injustering kan göra stor skillnad på såväl inomhusklimatet som elförbrukningen. Många anläggningar är idag feljusterade vilket påverkar prestandan som i slutändan påverkar det faktiska inomhusklimatet. Efter att en ny ventilationsanläggning är färdigmonterad måste en justering genomföras. Luftflödena ska mätas och donen ska ställas in för önskat resultat.

Vi erbjuder rådgivning för att välja rätt och för att optimera era såväl nya som befintliga anläggningar på bästa sätt. Det finns en rad olika mätprinciper och genomföranden för att mäta flöde och volym. Kontakta oss så hjälper vi er på bästa sätt!

Vi på STC Ventilation erbjuder lättillgänglig och trygg service av ventilationssystem. Du kan räkna med oss och kan känna dig bekväm med vår långa erfarenhet inom branschen. Både funktion och systemets livslängd påverkas negativt om inte rätt service och underhåll genomförs.   

Vi monterar ditt ventilationssystem snabbt och säkert.

Hemsida skapad med ❤ av Stick Out Media