LÅNG ERFARENHET I BRANSCHEN!
Anlita någon som vet, anlita oss!

OM  FÖRETAGET 

OM  FÖRETAGET 

STC Ventilation AB etablerades som företag år 2011. Vi levererar, renoverar, testar och servar ventilationsanläggningar åt både privatpersoner, företag och industrier. Tack vare hög kunskapsnivå och många år i branschen, vår egen produktion samt bra samarbeten med bland annat el- och vvs-företag kan vi erbjuda helhetslösningar till dig som kund.

Oavsett om det gäller en villa, en skola, ett kontor eller en industri så kan STC Ventilation AB se till att luften blir och förblir frisk och fräsch i din lokal och främja för att alla som vistas i den mår bra. Vi erbjuder både nyinstallation av ventilationsanläggningar samt service på befintliga anläggningar. Vi utför filterbyten och luftjusteringar då luften mäts upp i kanaler och don.

Förutom själva rören så tillverkar vi det mesta av materialet som vi använder själva. Detta gör att vi kan få fram precis det vi behöver snabbt och effektivt.

Med hög servicenivå och professionell kompetens kan vi erbjuda helhetslösningar med kort varsel till alla våra kunder. Tack vare tillverkning i vår egen verkstad har vi också möjlighet att hålla låga priser som kommer våra nöjda kunder till gagn. I övrigt arbetar vi endast med kvalitetsprodukter från välkända leverantörer.

Kontaktpersoner

Tim Sjöstrand
Carina Sjöstrand

Hemsida skapad med ❤ av Stick Out Media